Recomandat

Cel mai Bun Laptop pentru League of Legends

League of Legends este probabil cel mai popular joc al momentului, avand peste 100 milioane de jucatori, din toate colturile lumii!

Acestea fiind spuse, League of Legends este de asemenea un joc extrem de competitiv si adictiv. De aceea, este de inteles de ce multi jucatori prefera sa aiba si un laptop bun pentru League of Legends, intrucat sa-l poata juca si in vacante sau de ce nu, la serviciu, in timpul liber.

Insa, pentru a vedea cele mai bune laptopuri de gaming, avem o pagina dedicata acestui top.

Pentru a putea identifica cu mai multa usurinta care este cel mai bun si ieftin laptop pentru League of Legends, este ideal sa incepem cu cerintele jocului.

Cerinte League of Legends Minime

Componenta Cerinta Minima
Viteza Procesor 2 GHz
RAM 1 GB RAM (2 GB RAM pentru Windows Vista sau mai nou)
Sistem de Operare Windows XP (Service Pack 3), Vista, 7, 8, 10
Placa Video Sa accepte Shader Model 2.0
Rezolutie pana la 1920×1200
DirectX Cel putin DirectX 9.0c
Spatiu HDD 8 GB

Cerinte League of Legends Recomandate

Componenta Cerinta Minima
Viteza Procesor 3 GHz
RAM 2 GB RAM (4 GB RAM pentru Windows Vista sau mai nou)
Sistem de Operare Windows XP (Service Pack 3), Vista, 7, 8.1, 10
Placa Video nVidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670 sau echivalenta (dedicata, cu cel putin 512 MB memorie video (VRAM))
DirectX Cel putin DirectX 9.0c
Spatiu HDD 12 GB

Acum ca am detaliat cerintele minime si recomandate pentru a putea rula jocul, sa trecem la treaba, si anume, sa vedem intai cum gasim cel mai bun si ieftin laptop pentru League of Legends!

Cum Gasim Cel mai Bun Laptop pentru League of Legends?

Bazandu-ne pe principiul „sunt prea sarac pentru a-mi permite un lucru ieftin”, este bine ca atunci cand facem o investitie (precum achizitionarea unui laptop), sa nu ne axam doar pe indeplinirea exacta a criteriilor minime, si nimic mai mult. Insa, daca doriti sa jucati cele mai noi titluri, in special la setari mari, recomandam investitia intr-un calculator bun de gaming.

In prezent, datorita competitiei, multe jocuri se bucura de o atentie constanta a developerilor, intrucat sunt updatate si imbunatatite constant, in special din punctul de vedere al graficii, fapt care de asemenea poate creste cerintele minime.

Mai mult de-atat, exista sansa de a vrea sa jucati si un alt joc similar sau diferit fata de League of Legends, iar daca laptopul achizitionat corespunde fix cerintelor minime LoL, sunt slabe sperante de a putea incerca ceva mai nou.

De aceea, pentru a gasi cel mai bun si ieftin laptop pentru League of Legends, trebuie intai sa efectuam o medie dintre cerintele minime si cele recomandate pentru a putea rula jocul fara probleme, aceasta medie fiind si etalonul dupa care vom gasi laptopul ideal.

Care este Cel mai Bun Laptop pentru League of Legends?

Dupa multe cautari si teste, avem si rezultatul final!

Ca raport pret calitate, cel mai bun si ieftin laptop pentru League of Legends este modelul HP 250 G8.

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

PretCalitate.ro
Logo